Best Weiki kivi
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Best Weiki kivi

Actinidia arguta 'Weiki' - Číslo tovaru 4401294
Obsah balenia:1 ks
Najlepšia odroda zo Švajčiarska! Pred 15 rokmi vyšľachtená odroda s vysokým výnosom. Plody má červeno-zelenej farby, mäkkú a lesklú šupku. Kompaktný rast, dekoratívna plazivá rastlina. Prvá úroda už po 3. rokoch vysadenia. Od druhej polovici októbra môžete zbierať šťavnaté a chutné plody. Výška rastliny 2 – 3 m. Dodávame silné kontajnerované rastliny. Výška pri dodaní cca. 60 - 80 cm. V každom črepníku posielame jednu samičiu a jednu samčiu rastlinu.
25,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Doba dozrievania október stred
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-300 cm
STANOVISKO: Slnečné a chránené miesto. Rastlina vyžaduje oporu na popínanie. PÔDA: Mierne kyslá, priepustná, uprednostňuje vlhké stanovisko. ZÁLIEVKA: Vyvážená VÝŠKA: 2 až 3m VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: 2m, kompaktne rastúca popínavá rastlina KVETY: Kvety žltobiele, od polovice až do konca mája od tretieho roka po výsadbe. OVOCIE: Malé, hladké, môžu sa konzumovať aj so šupkou. Chuťovo podobné egrešu. Dozrieva od polovice októbra. HNOJENIE: Na jar prihnojiť viaczložkovým hnojivom pre ovocné stromy alebo bobuľoviny. PREZIMOVANIE: Plne zimovzdorné, ideálne do nádob na balkón a terasu. V zime potrebuje kivi len malú zálievku. Zem prikryte vrstvou mulčovacej kôry alebo lístím. Tým rastlinu chránite pred mrazom a rastlina môže lepšie ukladať vlhkosť. Mulčovacia vrstva naviac svojím postupným rozkladom dodáva živiny do pôdy. Neskoré jarné mrazy môžu vyvolať negatívnu reakciu. Kivi sa však dobre regeneruje. Pri pestovaní v nádobe treba nádobu dobre obaliť. Je potrebné zabezpečiť odtok prebytočnej vody. NÁVOD NA REZ: Pri príliš hustom raste môžeme rastlinu na jar presvetliť. UPOZORNENIE: V bezprostrednej blízkosti by nemali byť konkurenciou kvety malín a ostružín. Včely potom dávajú prednosť týmto kvetom. Kvety kivi majú len málo nektáru.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené