Olivovník Orvieto
Olivovník Orvieto
Olivovník Orvieto
Olivovník Orvieto
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Olivovník Orvieto

Olea europaea 'Fragivento' - Číslo tovaru 6630461
Obsah balenia:1 ks
Striebristo-zelené listy pričarujú na Váš balkón, terasu alebo do záhrady atmosféru Stredomoria. Z príjemne voňajúcich kvetov sa vyvinú pravé olivy. Listy zostanú na strome po celý rok. Olivovník kvitne od apríla do júna. Odolná, nenáročná rastlina. Prezimovanie: na mieste bez mrazu. Výška pri dodaní: 80 - 100 cm.
39,54 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia apríl, máj, jún
Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
V kontajneri áno
Stanovisko: Slnečné, teplé a chránené Pôda: Priepustná, kyprá pôda hlinitá. Hnojenie: Celkovo nie je treba, ale nič nepokazíte občasným prihnojením univerzálnym hnojivom. Výška: Až niekoľko metrov Listy: Striebrozelené Kvety: Malé biele až krémovo zafarbené kvietky Plody: Vajcovitého tvaru, jedlé. Od 3.-4. roku pestovania Rez: Výšku stromu môžeme korigovať jesenným rezom Prezimovanie: Stálozelený, zimovzdorný do –10°C. Pri pestovaní v nádobe je nutné pred zimou riadne obaliť proti vymrznutiu. Pozor na dobrý odtok „dažďovej vody”, aby nedošlo k hnilobe koreňov.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené