KieRoyal čierna ríbezľa, stĺpovitá
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

KieRoyal čierna ríbezľa, stĺpovitá

Ribes nigrum 'Kieroyal' - Číslo tovaru 4403229
Obsah balenia:1 ks
Prvá čierna ríbezľa s neobyčajnou sladkou a aromatickou chuťou. Na dlhých strapcoch dorastajú veľké, rovnomerne dozrievajúce bobule odolné dažďom. Veľmi kompaktne rastúci s bohatou úrodou. Dozrieva od začiatku júla. KieRoyal – bobule plné zdravia. Veľmi vysoký obsah vitamínu C, chutné plody. Unikátna sladko-aromatická chuť sa vynikajúco hodí nielen na prípravu sirupov a džemov, ale i na priamu konzumáciu. V istých koktailoch a miešaných nápojoch je jadrom fantastickej chuti práve šťava z KieRoyal. Samosprašná rastlina.
37,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 60-80
Doba dozrievania júl začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200 cm
STANOVISKO: Slnečné PÔDA: Humózna, pravideľne zalievať. Nie je vhodné premokrenie pôdy. HNOJENIE: Na jar, opakovane podľa kvality pôdy. VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: Asi 1 m RAST: stĺpovitý KVITNUTIE: Apríl-máj PLODY: Dozrievajú od začiatku júla. Na dlhých strapcoch dorastajú veľké, rovnomerne dozrievajúce bobule odolné dažďom. Veľmi kompaktne rastúci s bohatou úrodou. REZ: U starších rastlín odstraňujeme len staré drevo a slabé výhonky. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný, pôdu pred zimou mulčujeme.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené