Invicta egreš, kmeňový
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Invicta egreš, kmeňový

Ribes uva-crispa 'Invicta' - Číslo tovaru 4412200
Obsah balenia:1 ks
Odroda silného rastu s dobrými predpokladmi bohatej úrody. Veľmi veľké plody, príjemná chuť, odolnost voči múčnatke! Dodávame silné rastliny s vysokým kmeňom.
20,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 100 - 120
Doba dozrievania júl začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 120-150 cm
STANOVISKO: Svetlé, možný aj polotieň, teplé. Priame slnko behom leta môže poškodiť plody. PÔDA: Vlhká, vápenatá, hlinitá, bohatá na živiny, pH 6,5-7 Je to rastlina s plytko položenými koreňmi – v ľahkých pôdach dbať na dostatočnú zálievku. Premokrenie a sucho škodí. HNOJENIE: 1x v marci pri rašení a 1x po zbere, hnojivom na bobuľoviny. POTREBA MIESTA: 1,00 – 1,20 m RAST: stredne silný, trocha do šírky a guľovité KVETY: Koniec apríla až začiatok mája PLODY: Začiatok - stred júla, medovožlté - samosprašný. Rastlina rodí na 2 – 3 ročnom dreve. REZ: Od 3. roku pravidelne presvetľujeme Postranné drevo z predchádzajúceho roka je rodiace pre nasledujúci rok, preto po zbere odstránime len staré výhonky. 6 – 8 prútov ponecháme a tie skrátiť na polovicu PREZIMOVANIE: Povrch pôdy zakryjeme (rezaná tráva, lístie).
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené