Bambus na živý plot (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Bambus na živý plot (3)

Fargesia muriale 'Rufa' - Číslo tovaru 3350983
Obsah balenia:3 ks
Rýchly rast. Poskytuje krytie, chráni proti vetru. Stálozelený, jednoduchá starostlivosť , nenáročný, zimovzdorný. Veľkosť pri dodaní cca. 20 – 25 cm.
36,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 35
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 400 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, najlepšie teplé a chránené. PÔDA: Humózna, priepustná a bohatá na živiny. HNOJENIE: Od apríla do septembra sa môže pridať podľa potreby organické hnojivo. ZÁLIEVKA: Udržiavať pôdu vlhkú za všetkých okolnostiach, ale vyhýbať sa premokreniu. VÝŠKA: 4 metre aj viac RAST: Spočiatku mierne naklonený a ohnutý VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: Približne 35 cm LISTY: Zelené listy, ktoré môžu na slnku získať olivovo žltý odtieň. Mladé listy sú často pokryté sivým povlakom (je to typické pre danú odrodu) REZ: Dobre znáša rez PREZIMOVANIE: Zimovzdorn, v prvých rokoch odporúčame chrániť vrstvou čečiny alebo lístia, ochrana je dôležitá predovšetkým pre korene. Pokiaľ nemrzne, môžeme zalievať. Extra-tip: Bambus tvorí odnože - v prípade potreby sa odporúčame prebytočné odnože oddelovať.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené