Bambus nebeský
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Bambus nebeský

Nandina domestica - Číslo tovaru 3357691
Obsah balenia:1 ks
Prekrásny vždyzelený ker. Mladé výhony sú bronzové až koralové, v lete sa menia na tmavo zelenú a na jeseň sa sfarbujú do žiarivo červenej. Začiatkom leta zdobí krémovo sfarbenými kvetmi. Farba lístia je najžiarivejšia na jeseň; v tomto období prináša aj svoje červené, nejedlé plody. V Japonsku sa teší posvätnej úcte. Preferuje slnečné, teplé a chránené stanovisko. Zimná ochrana je potrebná. Kvitne: jún – september. Pozor! Jedovaté plody!
22,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 100-150 cm
Vždyzelené áno
Jesenná farba lístia áno
TRVALKA - vždyzelený okrasný ker. Je iný, než klasický bambus, takže nemá tak silné korene. STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, chránené. PÔDA: Preferuje mierne kyslú pôdu. PESTOVANIE: V nádobách alebo vo voľnej pôde, je vhodný tiež pre zimné záhrady. KVETY: Jún - september, drobné krémovo žlté kvety, postupne dozrievajú do červených nejedlých bobúľ. REZ: Na jar odstrániť krížiace sa a suché výhonky. Skrátiť ostatné výhonky a odstrániť odkvitnuté kvety. VÝŠKA: Asi 100 - 150 cm, rastie do šírky. PREZIMOVANIE: Zimovzdorný. U rastlín pestovaných v nádobe je nutná zimná ochrana.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené