Hortenzia Farbtraum
Hortenzia Farbtraum
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Hortenzia Farbtraum

Hydrangea macrophyla 'Farbtraum' - Číslo tovaru 3319064
Obsah balenia:1 ks
Túto novú odrodu hortenzie odporúčame každému. Ružové a modré kvety na jednom kríku. Kvety prináša na jedno aj dvojročných vetvách. Bohato kvitnúca rarita.
11,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Farba viacfarebná (pestrá)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 100 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté a chránené pred vetrom, uprednostňuje polotienistú polohu. PÔDA: Kyprá, humózna a bohatá na živiny, mierne kyslá (obohatená trochou rašeliny) alebo pôda na rododendrony. Tento druh rastie pomerne dobre aj v zásaditej pôde HNOJENIE: Po jarnom reze, dohnojiť pri tvorbe púčikov. Môžeme použiť hnojivo na rododendrony. Pozor na predávkovanie, čítajte pozorne návod. VÝŠKA: Asi 1 m RAST: Rozložitý ker, vzpriamený. LISTY: zelené KVETY: Jún až október, ružové a modré kvety na jednej rastline. Kvitne na jednoročných i dvojročných výhonoch. REZ: Skoro na jar, pred rašením zastrihneme - odstrihneme odkvitnuté okolíky (kvety) a staré stonky. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná – mladé rastliny zakryť čečinou. POZNÁMKA: Na slnečnom stanovisku treba zaistiť dostatočnú zálievku. Po daždi a následne intenzívnemu slnku sa môžu na listoch objaviť hnedé škvrny (spáleniny) – nemajú vplyv na ďalší vývoj rastliny.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené