Hortenzia Incredible
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Hortenzia Incredible

Hydrangea arborescens 'Incredible' - Číslo tovaru 3315941
Obsah balenia:1 ks
Táto úžasná nová odroda hortenzie Vás poteší asi 30 cm veľkými, bielymi súkvetiami v tvare lopty. Veľkosť pri dodaní asi 20 cm. Kvitne máj – október, dorastá do výšky cca. 1 m.
39,80 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Rezané kvety áno
Farba bielá
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 90-100 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté a chránené pred vetrom, uprednostňuje polostienisté stanovisko. PÔDA: Kyprá, humózna a bohatá na živiny, môže byť mierne kyslá (obohatená trochou rašeliny) alebo jednoducho pôda na rododendrony. HNOJENIE: Môžeme použiť hnojivo na rododendrony. Pozor na predávkovanie, čítajte pozorne návod. VÝŠKA: Asi 90 - 100 cm ZÁLIEVKA: Doporučuje sa mäkkou vodou – dažďovou RAST: Rozložitý ker LISTY: zelené KVETY: Krémovo biele až 30 cm veľké, máj až október. REZ: Na konci februára silne skrátiť. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná – mladé rastliny zakryť čečinou. POZNÁMKA: Na slnečnom stanovisku treba zaistiť dostatočnú zálievku. Po daždi a následnému intenzívnemu slnečnému žiareniu sa môžu na listoch objaviť hnedé škvrny (spáleniny) – nemaju vplyv na ďalší vývoj rastliny.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené