Borievka pokryvná
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Borievka pokryvná

Juniperus horzontalis 'Glauca' - Číslo tovaru 3343983
Obsah balenia:1 ks
Nízky, zakrpatený vždyzelený ker. Ihličie je striebristo-modrej farby. Pôdu pokryvný. Dodávame mladé silné kontajnerované rastliny.
9,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 300
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 50 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, rastie aj v mierne tienistom stanovišti. PÔDA: Znáša vápenitú zeminu, vode priepustnú, piesočnatú, kamenistú – skôr suchú než príliš mokrú. HNOJENIE: 1x na jar hnojivom s obsahom horčíka, vetvy rastú veľmi pomaly, jedna cez druhú, vetvičky pôsobia vláknovito, pokryje celistvo viac metrov štvorcových. IHLIČIE: Ihličie je modrozelené. VÝŠKA: 0,5 metra, rastie veľmi pomaly ŠÍRKA: až 3 metre VYUŽITIE: Solitér aj skupinová výsadba na hroby, žľaby, strešné záhrady, vresové a kamenné záhrady, na pokrytie svahov a pod. REZ: Nie je potrebný, iba ak je nutné upraviť smer rastu, prípadne zabrániť ďalšiemu rozrastaniu. PREZIMOVANIE: Vždyzelená rastlina, odolná proti zime, pri sadení do kvetináčov sa pre vonkajšie použitie odporúča ľahké zavlažovanie aj v zime keď nemrzne.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené