Sunburst čerešňa v kontajneri
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Sunburst čerešňa v kontajneri

Cerasus avium 'Sunburst' - Číslo tovaru 4422501
Obsah balenia:1 ks
Samosprašná odroda, poteší vás teda pravidelnou a bohatou úrodou. Odolná voči rozmarom počasia. Veľké plody môžu dosiahnuť hmotnosť viac než 12 g! Dozrieva už v polovici júna; je všestranne využiteľná. Je veľmi vhodná ako na zaváranie, tak i na priamu konzumáciu.
39,60 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 350
Doba dozrievania jún stred
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 300-500 cm
STANOVISKO: Slnečné, možno chránené PÔDA: Priepustná, hlinitá, zamedziť premokrenie HNOJENIE: 1x na jar hnojivom na ovocné stromy VÝŠKA: Asi 3 – 3,5 m POTREBA MIESTA: okolo 4-6 metrov REZ: Najlepšie odborný rez. Odporúčame priebežne skracovať hlavné výhonky na cca. 2,5 metrov, kvôli zastavenia rastu do výšky. KVETY: Stredne skoré, prvé kvety v 2. roku pestovania. Sunburst je dobrým darcom peľu, a preto sa hodí na opelenie aj iných čerešní. DOZRIEVANIE: Od polovice júna / júla, podľa podmienok. Je samosprašná, nepotrebuje preto žiadného opeľovača. PLODY: Veľké, červeno-oranžové, šťavnatá dužina so svetlými škvrnami, srdcovka. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný, oblasť okolo stromu mulčovať. POZNÁMKA: Ku stromu pridáme opornú tyč, ktorú ponecháme tak dlho, pokiaľ rastlina nevytvorí silný kmeň.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené