Jazmínovka
Jazmínovka
Jazmínovka
     
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Jazmínovka

Trachelospermum jasm. 'Toscana' - Číslo tovaru 3331638
Obsah balenia:1 ks
Pekná, stálozelená popínavá rastlina so svetlo žltými voňavými kvetmi. Kvety sú hviezdicovité a pripomínajú jazmín. Kvitne koncom leta a na jeseň. Zimovzdorná do – 10 °C. Dodávame vo veľkosti 40 – 50 cm. Kvitne jún – október, výška 4 m.
23,60 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september, október
Stanovisko tieň, polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Farba žltá (oranžová)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 400 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: Slnečné až tienisté PÔDA: Vlhká, úrodná, priepustná HNOJENIE: 1x za 14 dní tekutým hnojivom alebo 1x na jar hnojivom na popínavé rastliny VÝŠKA: Až do 4 m RAST: Popínavá rastlina, potrebuje oporu k popínaniu (mriežka, tyč atď.) LISTY: Tmavozelené, lesklé, s hladkým okrajom KVETY: Žlté, voňavé, podobné jazmínu, kvitne od začiatku leta do jesene REZ: Nie je potrebný. Pokiaľ sú výhonky veľmi dlhé, môžeme ich skrátiť. PREZIMOVANIE: Stálozelený, mrazuvzdorný do -10 °C. Oblasť pri koreňoch zakryť slamou alebo čečinou. EXTRA TIP: Pekný tvar môžeme dosiahnuť pomocou mriežky alebo zviazaním výhonkov. POZOR, RASTLINA JE JEDOVATÁ!!!
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené