Hviezdicový jazmín
Hviezdicový jazmín
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Hviezdicový jazmín

Trachelospermum jasm. 'Pink Toscane' - Číslo tovaru 4402186
Obsah balenia:1 ks
Hviezdicový jazmín je impozantná vždyzelená popínavá rastlina, ktorá môže dosiahnuť výšku až štyroch metrov. Prináša nádherné fialovo-ružové kvety, ktoré tvoria skvelý kontrast so zeleným lístím. Táto popínavá rastlina preferuje slnečné až polotienisté stanovište. Doba kvitnutia je od mája do septembra.
25,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Voňavé áno
Farba ružová (pink)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 400 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: Slnečné až tienisté. PÔDA: Vlhká, úrodná, priepustná. HNOJENIE: 1x za 14 dní tekutým hnojivom alebo 1x na jar hnojivom na popínavé rastliny. VÝŠKA: Až do 4 m RAST: Popínavá rastlina, potrebuje oporu na pnutie (mriežka, tyč a pod.) LISTY: Tmavozelené, lesklé, s hladkým okrajom. KVETY: Svetloružové, vonné, podobné jazmínu, kvitne od začiatku leta do jesene. REZ: Nie je nutný. Ak sú výhony veľmi dlhé, môžeme ich skrátiť. PREZIMOVANIE: Vždyzelený, mrazuvzdorný do -10 °C, oblasť pri koreňoch zakryť slamou alebo čečinou. EXTRA TIP: Dosiahnutie pekného tvaru môžeme dosiahnuť pomocou mriežky alebo zviazaním výhonov. POZOR, RASTLINA JE JEDOVATÁ!
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené