Ceanot Blue Mound na kmeni
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Ceanot Blue Mound na kmeni

Ceanothus Blue Mound Stamm - Číslo tovaru 3327750
Obsah balenia:1 ks
Kvitne na začiatku leta drobnými kvetmi blankytne modrej farby. Kvetov je veľké množstvo, takže na nejaký čas takmer zakryjú olistenie. Drobné, oválne listy sú tmavo zelené, lesklé. Rast je pomerne bujný, rastlina veľmi dobre znáša tvarovanie. Ideálny čas na strih je tesne po odkvitnutí. Vysádzajte na slnečné, chránené stanovište do priepustnej, mierne kyslé pôdy. Dobre odoláva mrazom do cca -15 ° C, na zimu odporúčame chrániť zakrytím, mulčovať povrch pôdy, obaliť kmeň a korunu, netkanou textíliou alebo jutou. Aj keď rastlina v zime omrzne, na jar dobre raší z nepoškodeného dreva.
30,68 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Farba modrá (fialová)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 100-200 cm
STANOVISKO: slnečné, teplé. Uprednostňuje stanovisko chránené pred vetrom. PÔDA: Kvalitná záhradná zemina, priepustná, mierne kyslá pH HNOJENIE: nie je nutné, pre podporu kvitnutia je možné použiť hnojivo s obsahom draslíka a fosforu. Dusíkaté hnojivá neodporúčame, rastlina rastie pomerne rýchlo a výhonky by nestihli vyzrieť. ZÁLIEVKA: mierna, jedná sa skôr o suchomilnú rastlinu. RAST: Bujný, ročné prírastky môžu byť až 30 cm. LISTY: Drobné, tmavo zelené, lesklé. 2-3 cm dlhé s nápadnými žilkovaním. KVETY: máj - október, drobné, blankytne modré laty. REZ: Veľmi dobre znáša rez a tvarovanie. Odporúčame strihať tesne po odkvitnutí. PREZIMOVANIE: Dobre odoláva mrazom do cca -15 ° C, na zimu odporúčame chrániť zakrytím a mulčovať povrch pôdy. Aj keď rastlina v zime omrzne, na jar dobre vyráža z neponičeného dreva.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené