Edgeworthia - papierový ker
Edgeworthia - papierový ker
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Edgeworthia - papierový ker

Edgeworthia chrysantha 'Grandiflora' - Číslo tovaru 3302492
Obsah balenia:1 ks
Opadavý, husto rozvetvený ker, ktorý dorastá do výšky okolo 2 metrov. Kvitne ešte pred nahodením listov, od februára až apríla. Zlatožlté, voňavé kvety. Zimovzdorná až do -15 stupňov. Vysádzajte na chránené stanovište s vlhkejšiou pôdou.
21,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia február, marec, apríl
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Voňavé áno
Farba žltá (oranžová)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 150 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, teplé a chránené PÔDA: Priepustná, humózna, bohatá na živiny, mierne kyslá HNOJENIE: Na jar mulčovať kompostom alebo použiť hnojivo na okrasné dreviny ZÁLIEVKA: Pri dlhšom období sucha je nutné pravidelne zalievať VÝŠKA: cca 1-2 metra RAST: Vzpriamený, krovitý LISTY: Objavujú sa po odkvitnutí. Sú tenké. Vrchná strana je tmavo zelená, spodná strana sivozelená. KVETY: Žltooranžové a biele KVITNUTIE: Február až marec podľa poveternostných podmienok, kvetné púčiky sa vytvárajú neskorú jeseň alebo začiatkom zimy. Po odkvitnutí sa vyvíjajú plody. REZ: Neznáša príliš dobre a všeobecne nie je ani potrebný. Je možné ľahko presvetliť, vyvarujte sa však silného rezu. PREZIMOVANIE: Zimovzdorný, mladé rastliny odporúčame chrániť.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené