Hortenzia Dolly Buster
Hortenzia Dolly Buster
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Hortenzia Dolly Buster

Hydrangea macrophylla 'Dolly Buster' - Číslo tovaru 3317770
Obsah balenia:1 ks
Ball-Hortensia 'Dolly Buster®' predvádza svoje fantastické kvety v úžasnej nádhere za každého počasia. Je vždy krásna, trvácna a extrémne veľká, od svetloružovej až po intenzívnu ružovú a dokonca aj bledočervenú, čo z nej robí skutočnú podívanú. Kvitne od júla do októbra. Huňatý, silný a kompaktne rastúci kvet. Vhodné do záhrady aj do kvetináčov. Kvitne na slnečných aj tienistých miestach.
26,35 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia júl, august, september, október
Stanovisko polotieň
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 75
Farba ružová (pink)
Výška dospelej rastliny 150 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté a chránené pred vetrom, pričom uprednostňuje polotienistú polohu. PÔDA: Kyprá, výživná, vlhká. HNOJENIE: Môžeme použiť hnojivo na rododendrony, azalky alebo čučoriedky. Hortenzie sa prihnojujú od začiatku pučania zhruba do konca augusta, potom je vhodné prihnojovanie ukončiť aby výhony do zimy vyzreli. VÝŠKA: 1 – 1,5 m. ŠÍRKA: 1 m ZÁLIEVKA: Rovnomerná, pôda by nemala úplne vyschnúť. Odporúča sa mäkkou vodou – dažďovou. RAST: Kompaktne rastúci ker, prirodzený pologuľovitý rast. LISTY: Jasne zelené. KVETY: Veľké guľovité kvetenstvo zložené z drobných kvietkov. Farba kvetov hortenzií je ovplyvnená predovšetkým pH pôdy. Kyslejšie pH podporuje modré sfarbenie kvetov naopak pri zásaditom pH sú kvety ružové. KVITNUTIE: Júl až september. REZ: Hortenzia veľkolistá nasadzuje puky na kvety už na konci predchádzajúcej vegetačnej sezóny, na jar odstraňujeme len omrznuté konce výhonov. Dôkladnejší rez je možné vykonávať v máji – júni, kedy výhony zrežeme nad 3. alebo 4. očkom. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené