Železník argentínsky (3)
Železník argentínsky (3)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Železník argentínsky (3)

Verbena bonariensis - Číslo tovaru 1104824
Obsah balenia:3 ks
Vysoká trvalka s fialovými trubkovitými kvetmi, ktoré lákajú užitočný hmyz a motýle. Vysádzajte na slnečné stanovište do priepustnej pôdy. Kvety je možné využiť aj ako rezanú kvetinu. Je mrazuvzdorný do - 17 ° C, odporúčame chrániť zakrytím.
11,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia júl, august, september, október
Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Farba modrá (fialová)
Výška dospelej rastliny 150 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, teplé, chránené PÔDA: Bohatá na živiny, priepustná s prímesou piesku či štrku. HNOJENIE: Na jar hnojivom na trvalky. ZÁLIEVKA: Vyžaduje skôr suchšie stanovište VÝŠKA: 1,5 m POTREBA MIESTA: 40-50 cm RAST: Vysoký, vzpriamený. Tvoria vzdušné, bohato vetvené lodyhy. KVETY: Nápadné fialové kvetenstvo, tvorené z jednotlivých trubkovitých kvetov, lákajú hmyz. Júl – október. REZ: Na jar, keď začína rastlina pučať. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný do -17 stupňov, vyžaduje dobré zimné krytie. Na zimu sa zaťahuje. Pomerne dobre sa množia samovýsevom.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené