Sladké zemiaky ružové (3)
Sladké zemiaky ružové (3)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Sladké zemiaky ružové (3)

Ipomoea batata Erato Orange - Číslo tovaru 9906676
Obsah balenia:3 ks
Pochádza z Južnej Ameriky. Svetlozelené listy pekne vyniknú ako pri podpere, tak i v závesnom črepníku alebo pri použití na pokrýtie pôdy. Vzácnosťou sú mnohostranne využiteľné hľuzy, ktoré sa zužitkujú podobne ako klasické zemiaky. Výborne sa jej darí aj v našich klimatických podmienkach. Dodávame silné rastliny v črepníku.
11,95 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Doba dozrievania september začiatok
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, chránené pred vetrom PÔDA: Nakyprený a priepustný kvetinový substrát s podielom rašeliny HNOJENIE: Behom leta pravideľne, t.j. 1x týždenne tekutým hnojivom najlepšie pre úžitkové rastliny. ZÁLIEVKA: Podľa potreby a poveternostných podmienok RAST: Previsnutý, majú až 2 metre dlhé výhonky JESEŇ: V polovici až koncom septembra sa môžu dlhšie výhonky a listy odstrániť. Keď klesne teplota pod +10°C, je potrebné umiestniť rastlinu do teplej miestnosti. Rastlinu udržujeme do dozretiu hľúz v suchu. Malé, v zemi uložené hľúzy, sú jedlé, ale len krátkodobo skladovateľné. PREZIMOVANIE: Nie sú zimuvzdorné, jednoročná rastlina.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené