Egreš Larell
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Egreš Larell

Ribes uva-crispa Larell - Číslo tovaru 4414707
Obsah balenia:1 ks
Stredne silná, široká rastlina rozvíjajúca sa do výšky s iba náhodným výskytom tŕňov. Mimoriadne zdravé, veľké plody tejto stredne neskorej až neskorej sorty charakterizuje červená farba, hladká šupka, príjemne sladká chuť. Bohato rodiaca odroda vhodná do záhrady, na terasu alebo balkón. Dodávame silné, kontajnerované rastliny.
20,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Február koniec - November koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Február koniec - November koniec
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 100 - 120
Doba dozrievania jún začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 120-150 cm
STANOVISKO: Svetlé a teplé, uprednostňuje polotieň. Plné slnko v lete môže poškodiť plody. PÔDA: Vlhká, vápenatá a hlinitá, bohatá na živiny. HNOJENIE: 1x v marci pri rašení výhonkov a 1x po zbere hnojivom na bobuľoviny. VÝŠKA: Asi 1,8 m RAST: stredne silný a široký, vzpriamený KVETY: máj PLODY: Koniec júla/začiatok augusta. Červené, sladké s hladkou šupkou. Rodí na jedno- a dvojročnom výhonku. REZ: Bočné výhonky skrátiť po zbere na 10 cm. PREZIMOVANIE: Zimovzdorný. Pôdu pri koreňoch mulčovať (posekanou trávou alebo lístím).
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené