Hortenzia 'Little Fresco'
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Hortenzia 'Little Fresco'

Hydrangea paniculata Little Fresco - Číslo tovaru 3318733
Obsah balenia:1 ks
Je jedinečný kompaktný kultivar s bieloružovými kvetmi, ktoré sú ozdobou v letných a jesenných záhonoch. Čím viac slnečného žiarenia hortenzia dostane, tým intenzívnejšie budú farby. Kvetenstvá sú usporiadané v dlhých súkvetiach na koncoch konárov a kvitnú na jednoročných výhonoch. Rastie veľmi husto. Odolné voči zime do - 30 stupňov.
28,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Farba ružová (pink)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 70 cm
STANOVISKO: Svetlé, slnečné až polotienisté. PÔDA: Kyprá, výživná, priepustná. Hortenzia rastie dobre aj v bežnej záhradnej zemine s neutrálnym či zásaditým pH. HNOJENIE: Na jar, využiť možno hnojivo na trvalky alebo rododendrony a azalky. ZÁLIEVKA: Zálievka by mala byť vyvážená, pôdu udržiavať mierne vlhkú. Staršie, dobre zakorenené rastliny sú tolerantné aj voči prechodnému suchu, dlhodobé sucho alebo premokrenie by ju však mohlo poškodiť. VÝŠKA: 50 - 70 cm. RAST: Kompaktný, vzpriamený ker, dorastá do šírky okolo 80 cm. LISTY: Oválne, svieža zelená farba KVETY: Vzpriamené laty zložené s drobných kvietkov. Majú krémovo bielu až svetlo zelenú farbu, v auguste sa sfarbujú do odtieňov ružovej. KVITNUTIE: Júl až koniec septembra REZ: Na jar, pred rašením (marec) skrátiť výhony na zhruba 10 cm. PREZIMOVANIE: Plne mrazuvzdorná – mladé rastliny odporúčame zakryť čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené