Klinček 'Paint the Town' (3)
Klinček 'Paint the Town' (3)
Klinček 'Paint the Town' (3)
     
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Klinček 'Paint the Town' (3)

Dianthus 'Paint the Town' - Číslo tovaru 1170495
Obsah balenia:3 ks
Klinček obohatí každú skalku, múrik, záhon alebo kvetináč. Kvitne bohato a dlho. Dobre odoláva vysokým teplotám a suchu. Listy a stonky majú modrozelenú farbu. Kvety sú jednoduché, purpurovo ružové. Vysádzajte na slnečné stanovište do nie príliš výživnej pôdy. Odkvitnuté kvety pravidelne odstraňujte, podporíte tým tvorbu nových pukov a predĺžite dobu kvitnutia. Mrazuvzdorný.
14,10 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Rezané kvety áno
Farba ružová (pink)
Výška dospelej rastliny 20 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. PÔDA: Bežná záhradná zemina, darí sa mu aj v piesočnatých pôdach. HNOJENIE: Podľa potreby hnojivom na trvalky (dodržiavať dávkovanie na obale). VÝŠKA: Asi 25 cm. RAST: Kompaktný. KVETY: Jednoduché, purpurovo ružové s tmavším stredom. Kvitne od mája do júna. REZ: Odkvitnuté kvety sa odstránia, rastlina môže potom opäť kvitnúť. Vhodný na rez. PREZIMOVANIE: Zimovzdorný, pôdu chrániť čečinou. Skoro na jar skrátiť.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené