Okrasný cesnak „Millenium“ (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Okrasný cesnak „Millenium“ (3)

Allium 'Millenium' - Číslo tovaru 1170011
Obsah balenia:3 ks
Silná, zimovzdorná trvalka. Bohato prináša svoje žiarivo purpurovo-modré guľovité kvetenstvo. Dlhé mesiace zdobí záhony, kvetináče, truhlíky. Priláka včely a motýle.
24,40 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 30
Voňavé áno
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 30-45 cm
STANOVISKO: Slnečné PÔDA: Priepustná a výživná, mierne vlhká. Nemá rád tvrdú, udusenú pôdu. HNOJENIE: Na jar (keď vyrašia výhonky) špeciálnym hnojivom na kvetinové cibule. Pri suchom počasí zalievať. VÝSADBA: Trikrát tak hlboko, ako je výška cibule. Pridať kompost alebo hnojivo na kvetinové cibule do výsadbovej jamky. VÝŠKA: 30-40 cm KVETY: Jún – júl, guľovité, fialovomodré kvety REZ: Po odkvitnutí je možné kvetnú stonku odstrániť alebo ponechať než sa sám zatiahne. Bežne sa po odkvitnutí rastlina zaťahuje pomerne rýchlo. Iba za suchého počasia zostávajú kvetné stvoly so semenami stáť dlhšie. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný do -25 °C. Aj keď celá rastlina vonia po cesnaku, žiadna jeho časť nie je určená na konzumáciu.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené