Capri ruža
Capri ruža
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Capri ruža

Rosa hybrid 'Capri' - Číslo tovaru 2207711
Obsah balenia:1 ks
Nová šľachtená ruža. Oranžovo-marhuľová farba pripomína romantický západ slnka. Príjemne vonia, jej vôňa pripomína med a marhule. Farbu si drží po celú dobu kvitnutia. Bujný rast. Dorastá do výšky 70-90 cm.
17,60 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: September stred - Apríl koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby September stred - Apríl koniec
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50
Farba žltá (oranžová)
Výška dospelej rastliny 70-90 cm
STANOVISKO: slnečné, vyvarujte sa chladných a mokrých stanovíšť PÔDA: Hlboká, hlinitá, bohatá na živiny. VÝSADBA: Štep by mal byť asi 5 cm pod povrchom pôdy. Výsadbová jama musí byť dostatočne hlboká a široká a musíme rozprestrieť korene po celej jame, nesmú byť zalomené. HNOJENIE: Dlhodobo pôsobiacim hnojivom, hnojivom na ruže alebo pri pestovaní v nádobe tekutým hnojivom. - Dlhodobo pôsobiace hnojivo: 1x na jar - Hnojivo na ruže: 1x na jar a 1x v polovici júla - Tekuté hnojivo: od jari 1x týždenne. Najneskôr od augusta už viac neprihnojuje, nehnojíme, aby výhonky stačili do zimy vyzrieť. ZÁLIEVKA: Podľa potreby a poveternostných podmienok. VÝŠKA: 70 - 90 cm POTREBA MIESTA: cca. 50 cm KVETY: Jún – November, oranžovo-marhuľová farba REZ: Na jar, po odkrytí treba výhonky skrátiť, aby sa zregenerovali. Tiež odstránime staré drevo a omrznuté výhonky. PREZIMOVANIE: Ruže neskoro na jeseň skrátime, prihrnieme pôdu (nie rašelinu, tú ruže nemajú rady) a nakoniec zakryjeme jedľovou čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené