Popínavá ruža Giardina v kontajneri
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Popínavá ruža Giardina v kontajneri

Rosa hybrid 'Giardina' - Číslo tovaru 2223784
Obsah balenia:1 ks
Silno voňajúca, nenáročná a zdravá ruža, ktorá dorastá do výšky 2-3 metrov. Plné ružové kvety kvitnú po celé leto. Kvety dlho vydržia a prekrásne voňajú.
21,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Marec stred - November koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia jún, júl, august, september, október, november
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Marec stred - November koniec
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 100
Farba ružová (pink)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-300 cm
STANOVISKO: Slnečné, polotienisté, vyhýbajte sa chladným a príliš vlhkým stanoviskám. PÔDA: Bohatá na živiny, kyprá. Nepoužívať rašelinu, ruže nemajú radi kyslú pôdu! VÝSADBA: Vykopať dostatočne veľkú výsadbovú jamu, aby sa korene mohli rozrastať a mali dostatok priestoru a živiny. Dôležité je, aby štep bol zasadený asi 5 cm pod povrchom pôdy. HNOJENIE: Dlhodobo pôsobiacim hnojivom, ktorým stačí prihnojiť len 1x na jar. V prípade použitia tekutého hnojiva, začať hnojiť skoro na jar 1x týždenne. Od augusta už nehnojiť, aby mohli nové výhonky vyzrieť do zimy. V prípade použitia hnojiva na ruže, aplikujeme 1x skoro na jar a 1x v polovici júla (riadiť sa návodom na obale daného druhu hnojiva). ZÁLIEVKA: Podľa potreby a poveternostných podmienok. VÝŠKA: 2 -3 m, vyžaduje oporu k popínaniu. POTREBA MIESTA: Asi 1 m KVETY: Ružové, plné KVITNUTIE: Od júna až do októbra (podľa podmienok) REZ: Po odhrnutí na jar je potrebné vykonať omladzujúci a prečisťujúci rez, aby mohli rásť nové výhonky. Odstrániť aj odumreté a zamrznuté výhonky. PREZIMOVANIE: Na jeseň skrátiť výhonky a odstrániť všetky kvety. Rastlinu prihrnúť zeminou a zakryť čečinou alebo lístím.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené