Queen Elisabeth ruža (5)
Queen Elisabeth ruža (5)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Queen Elisabeth ruža (5)

Rosa 'Queen Elisabeth' - Číslo tovaru 2202574
Obsah balenia:5 ks
Voniaci plot z ruží. Táto polyantka sa môže stať výborným živým plotom. Až 8 púčikov na jednej stonke. Veľké, čiastočne plné kvety svetloružobej farby. Rastliny majú silný, vzpriamený rast. Môžu dorásť až do výšky cca. 150 cm, kvitne jún - november, výsadbová vzdialenosť 40 cm.
35,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: September stred - Apríl koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia jún, júl, august, september, október, november
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby September stred - Apríl koniec
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 30-40
Rezané kvety áno
Voňavé áno
Farba ružová (pink)
Výška dospelej rastliny 120-150 cm
STANOVISKO: Pokiaľ je možné slnečné a teplé. PÔDA: 40 – 50 cm – hlboko nakyprená, humózna pôda, ruže nemajú radi kyslú pôdu (preto nepoužívame rašelinu). Pred výsadbou ruže na niekoľko hodín namočíme – potom skrátime korene – štep by mal byť zakrytý asi 5 cm vrstvou pôdy. POTREBA MIESTA: 40 – 50 cm – husto vysadené ruže sa nevyvíjajú optimálne a môžu byť napadnuté chorobou. REZ: Na jeseň zhruba o 1/3 – na jar asi na 15 očiek a všetky zamrznuté výhonky odstrániť. POSTREK: Preventívne v marci proti prezimujúcim škodcom. HNOJENIE: Marec – júl (špeciálnym hnojivom na ruže) – od augusta už nehnojiť, konáre musia zosilnieť, inak by boli náchylné na mráz. PREZIMOVANIE: Prihrnieme pôdu a zakryjeme čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené