Plamienok Little Lemons
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Plamienok Little Lemons

Clematis Little Lemons - Číslo tovaru 3328429
Obsah balenia:1 ks
Zakrpatená odroda klematisu tangutského so žltými, zvončekovitými kvetmi. Výhonky dorastajú do dĺžky cca 50 cm, sú obsypané sviežo zelenými listami. Kvety majú citrónovo žltú farbu a priťahujú hmyz. Po odkvitnutí sa vytvoria plody, ochlpené nažky, ktoré sú veľmi dekoratívne. Každý rok na jar plamienok zrežte približne 10 cm nad zemou. Mrazuvzdorný do -25 stupňov. Vhodný pre pestovanie v nádobe aj vo voľnej pôde.
19,00 € / balenie
1. balenia od: 19,00 €/ balenie
2. balenia od: 16,60 €/ balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Farba žltá (oranžová)
Výška dospelej rastliny 50 cm
STANOVISKO: slnečné až polotienisté. PÔDA: Priepustná, humózna záhradná zemina. HNOJENIE: Pred vypučaním výhonkov na jar a v júni hnojivom na popínavé rastliny. VÝŠKA / DĹŽKA: cca. 50 cm POTREBA MIESTA: Približne 4 rastliny na na 1 m² RAST: Pôdopokryvný KVETY: Jún - august, žlté zvončekovité kvety. REZ: Na jar výhonky zastrihnúť cca 10 cm nad zemou. PREZIMOVANIE: zimovzdorný, opadavý.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené