Plamienok Pink Surprise
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Plamienok Pink Surprise

Clematis macropetala Pink Surprise - Číslo tovaru 3328456
Obsah balenia:1 ks
Kvety sú nápadné, plné, zvončekovitého tvaru. V priemere merajú až 8 cm. Okvetné lístky sú svetlo ružové s tmavším okrajom, zdobené svetločervenými až fialovými škvrnami. Po otvorení kvetu sa objavia svetlo zelené tyčinky, ktoré poskytujú ďalší farebný kontrast. Kvitne od mája do júna. Dorastá do výšky okolo 3 metrov. Kvitne na krátkych letorastoch vyrastajúcich zo starého dreva. Rez nie je nutný, ale v prípade potreby ho možno vykonať po odkvitnutí. Vysádzajte na slnečné až polotienisté stanovište do kyprej, výživnej pôdy. Povrch pôdy mulčujte alebo ho vysádzajte nízkymi trvalkami. Klematis je popínavá rastlina, vyžaduje oporu pre rast. Plne mrazuvzdorný.
29,80 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august
Stanovisko polotieň
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Farba ružová (pink)
Výška dospelej rastliny 250-300 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. PÔDA: Priepustná, humózna, bohatá na živiny. ZÁLIEVKA: Vyvážená zálievka. HNOJENIE: Na jar pred rašením výhonkov hnojivom na popínavé rastliny. Hnojiť iba dobre zakorenené rastliny. VÝŠKA: Približne 2,5 - 3 m. POTREBA MIESTA: 1-2 metre RAST: Popínavý. Potrebuje oporu pre rast. KVETY: Máj - jún. Ružové. Nápadné, plné, zvonkovitého tvaru. REZ: Patrí do 1 skupiny, určujúce rez klematisov. Kvitne na krátkych letorastoch vyrastajúcich zo starého dreva. Rez u tejto skupiny nie je nutný, ale v prípade potreby ho možno vykonať po odkvitnutí. PREZIMOVANIE: Zimovzdorný, odporúčame na zimu zakryť oblasť nad koreňmi čečinou a ochrániť tak pred zmrznutím. EXTRA - TIP: Klematis vyžaduje vlhkú pôdu (vyváženú zálievku) a vyhovuje mu zakrytie pôdy pri koreňoch, napr. pôdokryvnými rastlinami.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené