Jarabina Red Robin (3)
Jarabina Red Robin (3)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Jarabina Red Robin (3)

Photinia fraseri Red Robin - Číslo tovaru 3350206
Obsah balenia:3 ks
Krík s jemne vzpriamenými konármi. Mladé jasnočervené výhonky získajú neskôr medeno-zelený odtieň. Uprednostňuje humusovú, mierne suchú pôdu na slnečnom alebo polotienistom mieste. V zime chrániť pred silným mrazom. Dodávame silné kontajnerované rastliny. Veľkosť pri dodaní: 25-30 cm.
23,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 30-40
Farba červená
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté PÔDA: Humózna, stredne suchá. Na vlhkom stanovišti a pri dlhodobom premokrení je náchylná na choroby - múčnatke RAST: Vždyzelený ker, rozložitý, bujný, riedky a vzpriamený VÝŠKA: 2 - 4 m a vyššie VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: Pre živé ploty 30 - 40 cm KVETY: Máj - jún, malé biele kvety PLODY: Červené, malé a guľovité REZ: Tvarovací rez a skrátenie v ranom jarnom období PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná, stálezelená, neopadává.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené