Okrasná čerešňa Royal Burgundy
Okrasná čerešňa Royal Burgundy
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Okrasná čerešňa Royal Burgundy

Prunus serrulata 'Royal Burgundy' - Číslo tovaru 3340619
Obsah balenia:1 ks
Okrasná japonská čerešňa sakura, kultivar s plnými kvetmi a bordovým lístím. Je veľmi dekoratívna najmä na jar, keď sú husté konáre pokryté ružovými kvetmi. Rastie pomerne pomaly. Nie je náročná na pôdu, pre bohaté kvitnutie a pekné zafarbenie listov vysádzajte na slnečné stanovisko. V Japonsku sa viaže k tomuto okrasnému stromu storočná tradícia, ktorej kvitnutie oslavujú každý rok. Rez odporúčame po odkvitnutí.
56,20 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Farba ružová (pink)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 500 cm
STANOVISKO: Slnečné, aby došlo k vyfarbeniu listov a k hojnému kvitnutiu. PÔDA: Mierne kyslá s dostatočným obsahom humusu. HNOJENIE: Na jar dlhodobo pôsobiacim hnojivom. ZÁLIEVKA: Rovnomerná - pozor na prílišné premokrenie! RAST: Stredne vysoký strom, výška v dospelosti 3 - 5 m. LISTY: Pílkovité listy purpurovej farby, opadavé. KVETY: máj - jún, plné, ružové REZ: Podobne ako u ostatných kôstkovín - júl, august. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené