Rododendron BloomBux
Rododendron BloomBux
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Rododendron BloomBux

Rhododendron micranthum 'Bloombux' - Číslo tovaru 3327493
Obsah balenia:1 ks
Dlhoročným cieleným šľachtením bolo dosiahnuté mnoho pozitívnych vlastností. Dobre rastie v každej záhradnej pôde. Dobre znáša rez, je robustný a vždyzelený. Ideálny je ako živý plot, solitér, môže sa pestovať aj v nádobe. Dodávame vo veľkosti 25-30 cm.
26,08 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50
Výška dospelej rastliny 60-70 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. PÔDA: Najlepšie kyslá, obohatená rašelinou, pH 4,5-5,5. Mierne vlhká. HNOJENIE: 1. Hnojenie marec / apríl špeciálnym hnojivom na rododendrony a azalky 2. Dávka po odkvitnutí po 15. júni už nehnojiť drevo musí vyzrieť VÝŠKA: 60-70 cm POTREBA MIESTA: 50 cm RAST: plytké korene, rastúce do šírky KVETY: marec, odkvitnuté okolíky vylamujeme - podporíte tým kvitnutie LISTY: Malé, oválne, zelené REZ: Vo februári odstrániť výhony poškodené mrazom, krížiace sa a dovnútra smerujúce výhonky odstrániť. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný, vždyzelený - časť listov sa môže sfarbiť do červena. U koreňov mulčovať (lístie, tráva). Pri suchej zime mierne zalievať. Pri veľmi silných mrazoch, pokryť celú rastlinu, aby nezamrzli puky.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené