Vajgela kvetnatá Electric Love
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Vajgela kvetnatá Electric Love

Weigelia Electric Love - Číslo tovaru 3315709
Obsah balenia:1 ks
Vajgela Electric Love je nádherný krík, ktorý premení vašu záhradu na skutočný kvetinový raj. Má kompaktný rast, dorastá zhruba do výšky 60 cm. Kvitne postupne od mája do októbra červeno ružovými kvetmi trubkovitého tvaru, ktoré priťahujú motýle a včely. Listy sú tmavo vínovej farby, opadavé. Vďaka kompaknému rastu je ideálna do všetkých záhrad. Vyžaduje minimálnu starostlivosť. Jej tvar je možné na jar upravovať rezom (skrátiť o 1/3), podporí sa tým kvitnutie. Pre jej optimálny rast stačí pravidelná zálievka a slnečné stanovište, ale znesie aj mierny tieň a vlhšiu pôdu. Rastlina je mrazuvzdorná.
22,35 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Voňavé áno
Výška dospelej rastliny 30-60 cm
STANOVISKO: slnečné, ale znesie aj mierny tieň PÔDA: humózna, vlhká, mierne kyslá, svieža, bohatá na živiny HNOJENIE: na jar ZÁLIEVKA: pravidelná, vyvarovať sa premokreniu KVETY: červeno ružové kvety trúbkovitého tvaru KVITNUTIE: kvitne postupne od mája do októbra LISTY: tmavo vínovej farby, opadavé RAST: kompaktný rast, dorastá zhruba do výšky 60 cm, niekedy aj viac REZ: tvar je možné na jar upravovať rezom (skrátiť o 1/3), podporí sa tým kvitnutie PREZIMOVANIE: rastlina je mrazuvzdorná
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené