Borievka šupinatá
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Borievka šupinatá

Juniperus squamata 'Blue Star' - Číslo tovaru 3340888
Obsah balenia:1 ks
Táto guľovitá trvalka narastie do výšky 60 – 80 cm. Vyžaduje neutrálnu alebo mierne kyslú pôdu, dostatočné zásobovanie vodou a slnečnú polohu.
11,20 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 80
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 50 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: slnečné až polotienisté. PÔDA: Akákoľvek dobre priepustná záhradná pôda, rastie aj vo vápenatej pôde - nenáročná. VÝŠKA: Asi 1 až 1,5 m ŠÍRKA: Asi 80 cm, neskôr môže aj širšia. HNOJENIE: Všeobecne nie je nutné, podľa potreby špeciálnym hnojivom na ihličnany s obsahom horkej soli pre lepšie zafarbenie. ZÁLIEVKA: Podľa potreby a poveternostných podmienok. REZ: Nie je nutné žiadne skracovanie, rezom môžeme regulovať rast. Rez vykonávame najmä v marci alebo v septembri. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná, vždyzelená. TIP: Nikdy nepestujeme v blízkosti hrušiek, na všetkých "jalovcovitých" prezimujú spóry hrdze hruškovej, ktoré sa môžu ďalej šíriť.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené