Minipetúnia Karneval (3)
Minipetúnia Karneval (3)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Minipetúnia Karneval (3)

Calibrachoa mix Carneval - Číslo tovaru 6673922
Obsah balenia:3 ks
Zmes červenej, fialovomodrej a žltej premení na pestrý kvitnúci ostrov každý kvetináč, závesný črepník či nádobu. Tieto rastliny vyžadujúce iba minimálnu starostlivosť sa vyvíjajú priam magickou rýchlosťou. Kvitne po celé leto až do neskorej jesene. Niet divu, že tento kvetinový zázrak očarí každému a že patrí medzi najobľúbenejšie balkónové rastliny. Tri farby v jednom črepníku.
15,00 € / balenie
1. balenia od: 15,00 €/ balenie
2. balenia od: 12,50 €/ balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Apríl začiatok - Júl koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Apríl začiatok - Júl koniec
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Výsadbová vzdialenosť (cm) 15-20
Farba viacfarebná (pestrá)
V kontajneri áno
STANOVISKO: Slnečné a veľmi svetlé PÔDA: Priepustná, humózna kvetinová zemina HNOJENIE: Týždenne tekutým hnojivom, napr. Duostar 2000 Spezial alebo špeciálnym hnojivom na petúnie ZÁLIEVKA: Podľa poveternostných podmienok, až 2x denne mäkkou zálievkovou vodou (dažďová voda), najmä v ranných a večerných hodinách VÝSADBA: Asi 6 rastlín na 1 m KVETY: Tri farby v kvetináči – červená, modrá, žltá, veľa malých kvietkov, relatívne odolné voči dažďu RAST: Veľmi široký a hustý. Výhonky dlhé cca 15 – 20 cm DOBA KVITNUTIA: Od mája do začiatku jesene. PREZIMOVANIE: Letnička, nie je mrazuvzdorná.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené