12 plnokvetých petúnií
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

12 plnokvetých petúnií

Číslo tovaru 6647961
Obsah balenia:12 ks
Super ponuka! 12 plnokvetých ťahavých petúnií: 3 x Julia - ružová, 3 x Rebecca - červená, 3 x Bianca - biela a 3x Diana - fialovomodrá.
37,80 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Apríl začiatok - Júl koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Apríl začiatok - Júl koniec
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Výsadbová vzdialenosť (cm) 15-20
Farba viacfarebná (pestrá)
V kontajneri áno
STANOVISKO: Slnečné a veľmi svetlé, surfínie milujú slnko PÔDA: Priepustná, humózna, kvetinová zemina HNOJENIE: Týždenne tekutým hnojivom, napr. našim Duostar Sprint, alebo špeciálnym hnojivom na petúnie. ZÁLIEVKA: Podľa poveternostných podmienok, ináč 2x denne mäkkou zálievkovou vodou (napr. dažďová voda) v skorých ranných a večerných hodinách POTREBA MIESTA: asi 6 rastlín na 1 m KVETY: Dvojité, plné, Rebecca - červená, Bianca - biela, Diana - fialovomodrá, Julia - ružová. DOBA KVITNUTIA: Od mája do jesene PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorná, jednoročná rastlina.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené