3 jahody Rosalie + 1 závesný kvetináč
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

3 jahody Rosalie + 1 závesný kvetináč

Číslo tovaru 4442641
Obsah balenia:4 ks
Super ponuka! 3 previsnuté jahody Rosalie + 1 x závesný kvetináč prírodný, priemer 30 cm, so závesom. Balkón, terasa, svetlá veranda - všade kvitne, všade rodí. Skvelé plody sa vyvíjajú na konci i v strednej časti úponkov. Výsadba do výživnej pôdy!
20,20 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Doba dozrievania jún začiatok
V kontajneri áno
STANOVISKO: Svetlé a slnečné PÔDA: Kvalitný kompost, alebo dobrá kvetinová pôda s vysokým podielom rašeliny. HNOJENIE: 3 až 4 týždeň po výsadbe špeciálnym hnojivom na jahody, potom každých 6 týždňov prihnojovať. Od septembra už neprihnojovať. ZÁLIEVKA: Od apríla do októbra udržiavať pôdu vlhkú. Aj krátke obdobie sucha môže zabrániť vývinu šlahúňov a plodov. VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: 6 rastlín na 1 m; alebo 1 – 2 rastlín na nádobu. KVETY / PLODY: Kvitne aj dozrieva od júna do októbra. Po dvoch rokoch sú už planty jahôd, rovnako ako ostatné druhy jahôd, natoľko vyčerpané, že sa ďalší kultivačný rok nevyplatí. REZ: Po zbere odstrihnúť šlahúne na materskej rastline. PREZIMOVANIE: Nádobu s rastlinou umiestniť na chránené miesto. Pri skladovaní vonku sa doporučuje rastlinu príležitostne zavlažovať a nádobu obaliť ochranou pred mrazom.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené