Stĺpovitá marhuľa Golden Sun v kontajneri
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Stĺpovitá marhuľa Golden Sun v kontajneri

Prunus arm. 'Golden Sun' - Číslo tovaru 4426696
Obsah balenia:1 ks
Intenzívna aróma, pevná dužina, medovo sladké ovocie vhodné na konzumáciu v čerstvom stave i na ďalšie spracovanie. Na jar zdobia strom stovky kvietkov. Samosprašná odroda.
43,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 60
Doba dozrievania júl stred
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-250 cm
STANOVISKO: Slnečné, teplé, chránené pred vetrom, južná strana PÔDA: Priepustná, hlinito-piesočná s vysokým podielom humusu HNOJENIE: Na jar hnojivom na ovocné stromy (dávať pozor na dávkovanie) POTREBA MIESTA: Asi 60 cm RAST: Stredne silný, štíhly a vzpriamený – môžete sadiť v rade s inými druhmi. LISTY: Úzké, zelené KVETY: Svetloružové, od 2. – 3. roku pestovania. Apríl PLODY: júl – august, pevné a sladké REZ: Výšku môžete sami regulovať rezom. Bočné výhonky ihneď odstrihnite za 2. – 3. očkom PREZIMOVANIE: Zimovzdorná, zakryť lístím alebo mulčom. V prípade ak je rastlina pestovaná v nádobe, treba túto nádobu dať na chránené miesto a príležitostne zalievať.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené