Mandarinkovník Portofino
Mandarinkovník Portofino
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Mandarinkovník Portofino

Citrus reticulata - Číslo tovaru 6630498
Obsah balenia:1 ks
Husto olistený vždyzelený strom pevného rastu. Beztŕňová sadenica. Množstvo drobných, snehobielych kvetov vás v marci-apríli omámi horkosladkou vôňou a na jeseň sa môžete tešiť na sladké, šťavnaté mandarínky. Odporúčané stanovisko: slnečné, chránené. Veľkosť pri dodaní 80 – 100 cm. Dodávame silné, kontajnerované rastliny.
38,60 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia marec, apríl
Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Doba dozrievania október začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-250 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: Slnečné a chránené PÔDA: Priepustná, mierne kyslá. Premokrenie a sucho škodí! RAST: Husto rastúci strom HNOJENIE: Behom vegetačného obdobia týždenne hnojivom na citrusy LISTY: mierne špicaté KVETY: Biele, voňavé REZ: strihaJú sa väčšinou na jeseň. Tento rez reguluje ich rast a zabezpečí, aby konáre neboli príliš dlhé a dokázali relatívne pohodlne udržať plody aj na budúci rok. Konáre sa skracujú približne o tretinu. PREZIMOVANIE: Stálozelený, prezimovať na svetlom a chladnom mieste (nie príliš chladnom, asi 15-18 °C). Svetlejšia garáž alebo schodisko môžu byť ideálnym miestom. V zimnom období znížiť zálievku na minimum.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené