75 ks super kvetinových cibúľ
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

75 ks super kvetinových cibúľ

Číslo tovaru 5507720
Obsah balenia:75 ks
75 ks super kvetinových cibúľ. 6 mesačná kvetinová paráda za výhodnú cenu. Obsah balenia: 15 x veľkokvetá luxusná gladiola, zmes farieb, veľkosť: 8 – 10 cm, 22 x cigánsky kvet, zmes farieb, veľkosť: 4 – 5 cm, 10 x kosatec holandský, zmes farieb, veľkosť: 6 – 7 cm, 5 x montbrécia, červená a zlatožltá, veľkosť: 6 – 7 cm, 10 x veternica plnokvetá „St. Brigid“, veľkosť: 4 – 5 cm, 2 x kaktusová georgína, zmes farieb, jedna veľkosť 1 x gloxínia, iskrivo ružová 10 x gladiola abesínska, voňavá, veľkosť: 6 – 8 cm
20,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Február začiatok - August koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Február začiatok - August koniec
Rezané kvety áno
Farba viacfarebná (pestrá)
75 kvetinových cibúľ obsahuje: 15 veľkokvetých gladiol, 22 cigánsky kvet, 10 kosatce holandské, 5 montbrécie, 10 veternice plnokveté „St. Brigid“, 2 kaktusové georgíny, 1 gloxínia ružová, 10 gladioly abesínske. STANOVISKO: slnečné až polotienisté PÔDA: priepustná, bohatá na živiny HNOJENIE: hnojivom na kvetinové cibule REZ: odkvitnuté a zvädnuté kvety odstraňovať PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorné, v zime chrániť jedľovou čečinou alebo mulčom. POZNÁMKA: Hľuzy begónií, cigánsky kvet, georgín a gladiol nie sú mrazuvzdorné!!! Cibule sa musia na zimu z pôdy vybrať a uskladniť na chránenom mieste bez mrazov.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené