8 pestrých voňavých čajoviek
8 pestrých voňavých čajoviek
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

8 pestrých voňavých čajoviek

Rosa hybrid mixtio color - Číslo tovaru 2203038
Obsah balenia:8 ks
Doprajte svojej záhrade ružové sny! Rozmaznajte svoju záhradu rozprávkovo krásnymi ružami. Farebný mix z módnych čajových ruží prekrásnej farby. Zimuvzdorné. Zostava farieb je náhodná, prítomnosť viacerých farieb zaručený. 8 ks čajových ruží za výbornú cenu.
50,20 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: September stred - Apríl koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby September stred - Apríl koniec
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50
Voňavé áno
Farba viacfarebná (pestrá)
Výška dospelej rastliny 60-80 cm
STANOVISKO: Slnečné, vyvarujte sa chladných a mokrých stanovísk. PÔDA: Hlboko nakyprená, hlinitá, výživná PESTOVANIE: Štep by mal byť asi 5 cm pod povrchom pôdy. Korene skrátiť, ponoriť na 1 deň do vody. Výsadbová jama musí byť dostatočne hlboká a široká, korene musíme rozprestrieť po celej jame, nesmú byť zalomené. HNOJENIE: Dlhodobo pôsobiacim hnojivom, hnojivom na ruže alebo pri pestovaní v nádobe tekutým hnojivom. Dlhodobo pôsobiacim hnojivom: 1x na jar. Hnojivom na ruže: 1x na jar, 1x v polovici júla. Tekutým hnojivom: od jari 1x týždenne. Najneskoršie od augusta už nehnojíme, aby konáre do zimy vyzreli. VÝŠKA: 100 cm KVETY: máj/jún – október/november ZÁLIEVKA: Podľa potreby a poveternostných podmienok REZ: Po odkvitnutí neskoro na jeseň odstrihneme výhonky, skrátime zhruba o tretinu /na 40-50 cm). Na jar vykonajte jarný skracovací rez na 3-5 očiek a odstráňte zamrznuté a suché výhonky. PREZIMOVANIE: Na jeseň prihrnieme pôdu ku koreňom a zakryjeme rastlinu čečinou. Nepoužíváme rašelinu, tú ruže nemajú radi.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené