Ariella Midi Yellow, paprika
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Ariella Midi Yellow, paprika

Capsicum annuum 'Ariella Midi Yellow F1' - Číslo tovaru 6686222
Obsah balenia:2 ks
Midi Yellow, žltá Snack paprika. Je to veľmi dekoratívny stromček, so sladkými, aromatickými plodmi, ktoré ponúkajú rozmanité použitie. Takmer vôbec neobsahuje kalórie, na druhej strane je bohatý na vitamín C a minerálne látky. Dodávame silné 10,5 cm rastliny v črepníku.
10,20 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko: Slnečné, ale nie príliš teplé Pôda: Mierne kyslá (pôda s nie príliš vysokým podielom rašeliny) Hnojenie: Každých 14 dní tekutým hnojivom na zeleninu Zálievka: Vyvážené, podľa potreby rastliny - príliš veľa vody môže spôsobiť nenapraviteľné škody. Výška: 50 cm a viac Potreba miesta: 30 – 40 cm Doba kvitnutia: Od mája do júna Plody: Žlté Čas zberu: júl až október Prezimovanie: Nie sú zimovzdorné, len jednoročná rástlina. Dajú sa pestovať vo voľnej pôde alebo v skleníku. Na vonkajšie stanovište ju umiestnite až po ľadových mužoch (v polovici mája).
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené