Andosa nektarinka s voľným koreňom
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Andosa nektarinka s voľným koreňom

Prunus persica 'Andosa' - Číslo tovaru 4485621
Obsah balenia:1 ks
Nektarinka s výbornou tovarovou hodnotou. Obrovské, lesklé, mimoriadne chutné plody takmer úplne červenej farby sa oddeľujú od kôstky. Šťavnatá, málo vláknitá žltá dužina. Rýchly rast, bohatá úroda. Puky sa vytvárajú v hornej tretine prútika. Dozrieva v druhej polovici augusta. Samosprašná odroda.
15,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 400
Doba dozrievania august koniec
Výška dospelej rastliny 300-400 cm
STANOVISKO: Chránené a teplé PÔDA: humózna, priepustná, s vysokým obsahom vápna, pôdu po výsadbe bezpodmienečne udržiavať vlhkú, pri koreňoch mulčovať (posekanou trávou, lístím) – udržuje to vlhkosť v pôde, naviac sa prirodzeným rozkladom tejto vrstvy dodávajú pôde živiny. POTREBA MIESTA : 4 – 5 m môžeme regulovať rezom REZ: V januári keď nemrzne / začiatkom februára KVETY: V marci, preto vývajú kvety ohrozené neskorými jarnými mrazmi, samosprašná PLODY: v polovici augusta PREZIMOVANIE: Mulčovať pri koreňoch a zakryť smrekovou čečinou
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené