Reuben ostružina
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Reuben ostružina

Rubus fruticosus 'Reuben' 'Montblanc' - Číslo tovaru 4403283
Obsah balenia:1 ks
Tento druh ostružiny má plody už na jednoročných výhonoch. To znamená koniec rozlišovania jednoročných a dvojročných prútov. Po zbere prúty jednoducho zrežete pri zemi a od konca augusta až do októbra nasledujúceho roka opäť môžete zbierať veľké, pevné, šťavnaté a aromatické ostružiny. Odolná proti chorobám. Dodávame v kontajneri.
15,60 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 100
Doba dozrievania júl koniec
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200 cm
STANOVISKO: tienisté až polotienisté. PÔDA: priepustná, vlhká, humózna. ZÁLIEVKA: podľa potreby. HNOJENIE: na jar prihnojiť hnojivom na bobuľoviny. POTREBA MIESTA: cca. 100 cm VÝŠKA: cca. 150 - 300 cm. RAST: vzpriamený, kompaktný. KVETY: biele. KVITNUTIE: jún. PLODY: Dozrievajú od augusta do októbra. Plody sú veľké, pevné, šťavnaté a aromatické. REZ: Rodí na jednoročných prútoch, po zbere sa preto prúty jednoducho zrežú pri zemi. PREZIMOVANIE: zimovzdorná.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené