Stračonôžka, modrá (3)
Stračonôžka, modrá (3)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Stračonôžka, modrá (3)

Delphinium x cultorum - Číslo tovaru 1157697
Obsah balenia:3 ks
Vďaka veľkým kvetom v intenzívnych farbách ide o jednu z najkrajších záhonových trvaliek. Vyžaduje stanovište chránené pred vetrom, s kyprú pôdu bohatú na živiny. Pravidelne zalievajte, stonky s kvetmi priviažte k podpere! Po zrezaní často vykvitne znova.
8,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august
Stanovisko polotieň, slnečné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 30
Farba modrá (fialová)
Výška dospelej rastliny 100 cm
STANOVISKO: slnečné až polotienisté. PÔDA: Priepustná, výživná, skôr vlhkejšie. HNOJENIE: Predovšetkým na jeseň kompostom a od apríla do júla každé 2-3 týždne prihnojiť tekutým hnojivom. ZÁLIEVKA: Podľa potreby a poveternostných podmienok. VÝŠKA: Asi 1 m. KVETY: Modré kalichy. DOBA KVITNUTIA: Od mája do júla. REZ: Rastliny sa zastrihujú po odkvitnutí, potom opäť zakvitnú druhýkrát v septembri. Po druhom kvitnutia koncom jesene skrátiť rastlinu asi na 10 cm. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná. POZOR! Stračonôžka je jedovatá.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené