Cutie Pie trpasličia ruža
Cutie Pie trpasličia ruža
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Cutie Pie trpasličia ruža

Rosa Cutie Pie - Číslo tovaru 4402266
Obsah balenia:1 ks
Krásna ruža Cutie Pie má kompaktný rast, zostáva nízka. Dosahuje výšku iba cca. 10 cm, šírka je asi 20-30 cm. Je bez tŕňov. Môže sa sadiť do záhrady, ale je vhodná aj na pestovanie na balkóne alebo terase.
13,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 20-30
Farba ružová (pink)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 10 cm
STANOVISKO: Slnečné, vyvarujte sa chladných a mokrých stanovíšť. PÔDA: Hlboko nakyprená, hlinitá, výživná. HNOJENIE: Dlhodobo pôsobiacim hnojivom, hnojivom na ruže alebo pri pestovaní v nádobách tekutým hnojivom. - Dlhodobo pôsobiace hnojivo: len 1x na jar - Hnojivo na ruže: 1x na jar a 1x v polovici júla – Tekutým hnojivom: od jari 1x týždenne Najneskôr od augusta už neprihnojovať, aby mohlo drevo do zimy dostatočne vyzrieť. ZÁLIEVKA: Podľa potreby a počasia, zalievať najlepšie večer. VÝŠKA: cca 10 cm. POTREBA MIESTA: cca 20 - 30 cm KVETY: Počas leta ružovobiele okvetné lístky. REZ: Nie je potrebný, odstrániť iba uschnuté vetvičky. Je bez tŕňov. PREZIMOVANIE: Prihrnúť zeminou (nie rašelinou, ruže nemajú rady kyslú pôdu) a zakryť čečinou! Mrazuvzdorná.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené