Best Impression ruža
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Best Impression ruža

Rosa hybrid 'Best Impression' - Číslo tovaru 2200308
Obsah balenia:1 ks
Veľkokvetá, silne voňajúca ruža s dlhou dobou kvitnutia. Kvety sú viacfarebné, ružovo-červené pruhy v kombinácii krémovo-bielou so žltým stredom. Kvitne na pevných, stredne dlhých stonkách s 1-2 vedľajšími kvetmi. Listy sú veľmi pevné a relatívne veľké. Impression je vhodná do záhonov, pre skupinové výsadby ale aj ako solitér. Je veľmi vhodná na rez. Dorastá do výšky 80 - 120 cm.
18,80 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september, október, november
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50
Farba viacfarebná (pestrá)
Výška dospelej rastliny 70-100 cm
STANOVISKO: Slnečné, vyvarujte sa chladných a mokrých stanovísk PÔDA: Hlboko nakyprená, hlinitá, výživná VÝSADBA: Štep zasadiť zhruba 5 cm pod pôdu. Korene nesmú byť vo výsadbovej jame zalomené alebo deformované. Jama musí byť dostatočne hlboká a široká, korene musíme rozprestrieť po celej jame. Štep zakryť asi 5 cm vrstvou pôdy. HNOJENIE: Dlhodobo pôsobiacim hnojivom, hnojivom na ruže alebo pri pestovaní v nádobách tekutým hnojivom. - Dlhodobo pôsobiacim hnojivom: len 1x na jar - Hnojivom na ruže: 1x na jar a 1x v polovici júla. - Tekutým hnojivom: od jari 1x týždenne Najneskôr od augusta už neprihnojovať, aby mohla ruža do zimy dostatočne vyzrieť. VÝŠKA: 40 - 60 cm POTREBA MIESTA: cca 50 cm KVETY: Jún – možné až do novembra viacfarebné, ružovo-červené pruhy v kombinácii krémovo-bielou so žltým stredom REZ: Na jar po odkrytí treba vykonať rez pre aktiváciu rastu nových výhonkov. Odstránime staré a omrznuté výhonky. PREZIMOVANIE: Ruže neskoro na jeseň mierne zostrihneme, prihrnieme zeminou (nie rašelinou, ruže rašelinu nemajú radi) a zakryjeme jedľovou čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené