Plamienok Omoshiro
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Plamienok Omoshiro

Clematis Omoshiro - Číslo tovaru 3328152
Obsah balenia:1 ks
Veľkokvetá japonská odroda. Kvety sú biele, s tenkým tmavo ružovým lemom na okraji okvetných lístkov. Kvety môžu merať až 16 cm v priemere a vzhľadom pripomínajú magnólie. Listy sú sýto zelené. Kvitne začiatkom leta na bočných výhonoch z dvojročného dreva. Väčšinou kvitne druhýkrát, začiatkom jesene. Na jar odstráňte všetky suché a slabé výhonky. Vysádzajte na slnečné až polotienisté stanovište do výživnej pôdy. Plne mrazuvzdorný.
14,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia apríl, máj, jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Farba bielá
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 300 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotieň. Pôda by mala byť zatienená pôdopokryvnými rastlinami alebo zakrslími ihličnanmi, aby oblasť pri koreňoch kvôli intenzívnemu slnečnému žiareniu nevyschla. PÔDA: Hlboko nakyprená a bohatá na živiny (piesočná alebo hlinitá) HNOJENIE: Na jar, aj pri nasadení kvetov hnojivom na okrasné rastliny, je možné pridať aj kvalitný kompost. VÝŠKA: 2,5 - 3 metra ŠÍRKA: cca 1 meter. RAST: Popínavý, potrebuje oporu k popínaniu KVETY: Biele s ružovým okrajom apríl - júl (na bočných výhonoch z dvojročného dreva), august - september (na vrcholoch nových výhonkov) REZ: Na jar odstráňte všetky suché a slabé výhonky. Bočné výhonky zrežte až k páru viditeľných, silných púčikov. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný, na zimu opadává, pôdu okolo koreňov zakryť čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené