Mayan Sunset petúnia (3)
Mayan Sunset petúnia (3)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Mayan Sunset petúnia (3)

Petunia Mayan Sunset - Číslo tovaru 6601938
Obsah balenia:3 ks
Mimoriadne krásna, elegantná petúnia. Jeho kvety odrážajú všetky farby západu slnka. Kvitne nepretržite na slnku aj v tieni.
12,10 € / balenie
1. balenia od: 12,10 €/ balenie
2. balenia od: 11,40 €/ balenie
3. balenia od: 9,90 €/ balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Apríl začiatok - Jún koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Apríl začiatok - Jún koniec
STANOVISKO: Slnečné a veľmi svetlé, petúnie milujú slnko. PÔDA: Priepustná, humózna kvetinová pôda. HNOJENIE: 1x týždenne tekutým hnojivom, napr. náš Duostar spezial na petúnie. ZÁLIEVKA: Podľa poveternostných podmienok, tiež 2x denne mäkkou zálievkovou vodou (dažďová voda) najmä v skorých ranných a večerných hodinách. POTREBA MIESTA: asi 6 rastlín na 1 m. KVETY: Prevísajúce, oranžovoružové so žltým stredom. KVITNUTIE: Máj až do jesene. PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorná, jednoročná rastlina. EXTRA TIP: Petúnie bývajú bohužiaľ často napádané škodcami (vošky). Na ochranu používame lepové dosky, pretože na postrek petúnie reagujú negatívne.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené