Kivi duo Tower
Kivi duo Tower
Kivi duo Tower
     
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Kivi duo Tower

Actinidia argutta 'Bayern+Issai' - Číslo tovaru 4400712
Obsah balenia:1 ks
Dve odrody kivi rastú spoločne v jednej nádobe. Bavorské kivi a kivi Issai. Plne zimovzdorné, ideálne do nádob na balkón alebo terasu. Stovky plodov od 2 – 3 rokov výsadby. Zelené plody s hladkou šupinou, sladké, dajú sa jesť aj so šupkou. Bavorské kivi nadchne zlatožltými, šťavnatými plodmi veľkosti vlašských orechov. Šupka je hladká a jemná. Úroda od začiatku októbra. Samičia rastlina bavorského kivi je opelená s kivi Issai. Obe druhy sú rezistetné proti chorobám a škodcom. Dodávame v kontajneroch.
41,40 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Doba dozrievania október začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-300 cm
STANOVISKO: Slnečné a chránené miesto. Rastlina vyžaduje oporu na pnutie. PÔDA: Mierne kyslá, priepustná, uprednostňuje vlhké stanovisko ZÁLIEVKA: Vyvážená VÝŠKA: 2 až 3m VÝSADBOVÁ VZDIALESŤ: 2 m, kompaktne rastúca popínavá rastlina REZ: Ak rastie príliš bujne, môžete rastlinu na jar presvetliť. KVETY: Kvety biele, od polovice do konca mája, od druhého roku po výsadbe. OVOCIE: Issai – zelené, hladké, veľmi sladké, zber od septembra, Issai je samosprašné a opeľuje bavorké kivi Bavorské kivi – zlatožlté, vo veľkosti vlašského orecha, šťavnaté, sladké a bez chĺpkov – holé, zber od začiatku septembra – nie je samosprašné. Oba druhy môžeme konzumovať so šupkou. HNOJENIE: Na jar prihnojiť viaczložkovým hnojivom pre ovocné stromy alebo bobuľoviny, poprípade Krystalonom alebo hnojivom na azalky. PREZIMOVANIE: Zimovzdorné, ideálne do nádob na balkón alebo terasu. V zime potrebuje kivi len malú zálievku. Zem prikryte vrstvou mulčovacej kôry alebo lístím. Takto rastlinu chráníte pred mrazom a rastlina môže lepšie ukladať vlhkosť. Mulčovacia vrstva naviac svojim postupným rozkladom dodáva živiny do pôdy. Neskoré jarné mrazy môžu vyvolať negatívnu reakciu. Kivi sa však dobre regeneruje. Pri pestovaní v nádobe treba nádobu dobre obaliť a zabezpečiť proti premrznutiu. Treba však zabezpečiť odtok prebytočnej vody.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené