Kôpor
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Kôpor

Číslo tovaru 6683029
Obsah balenia:2 ks
Táto bylinka je vhodná do šalátových dresingov, gréckych tzatziky, polievok, omáčok, zaváranín či jedál z rýb. Kôpor pomáha pred ochranou voľnými radikálmi a karcinogénmi, má antibakteriálny účinok, je výborným zdrojom vápnika.
7,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň
Vyžaduje celoročné teplé, svetlé stanovište. Je okrasný svojimi veľkými, oválnymi listami, ktoré môžu merať až 30 cm. Sú tmavo zelené, kožovité. Fikus potrebuje vysokú vzdušnú vlhkosť, vhodné je teda časté rosenie. Počas vegetačného obdobia vyžaduje pravidelnú, miernu zálievku, tak aby substrát bol iba mierne vlhký, nepremokriť. Pred každou zálievkou je vhodné nechať substrát preschnúť. Na zimu zálievku obmedzte. Počas vegetácie doporučujeme 2x za mesiac prihnojovať tekutým hnojivom. Ideálna je bežná izbová teplota, v zime nesmie teplota klesnúť pod 15 ° C. Dorastá do výšky 1-1,5 metra. U starších rastlín opadávajú spodné listy.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené