Čučoriedka Cabernet Splash®
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Čučoriedka Cabernet Splash®

Vaccinium corymbosum - Číslo tovaru 4413067
Obsah balenia:1 ks
Prvá čučoriedka, ktorá svojím farebným lístím pôsobí okrasne. Množstvo chutných plodov môžete dlhodobo oberať. Má hustý, kompaktný rast. Je vhodný do črepníka, aj do záhrady.
32,10 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 100 - 150
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 150 cm
STANOVISKO: slnečné a chránené PÔDA: Humózna, mierne vlhká, priepustná a predovšetkým kyslá (optimálna hodnota pH 4 - 4,5, pôdu možno obohatiť rašelinou) ZÁLIEVKA: zalievať vodou bez vápnika (dažďovou vodou). Ak nemáte k dispozícii dažďovú vodu, môžete vhodiť do vody na polievanie sáčok rašelinové drti a nechať cez noc ustáť. Odporúčame pôdu približne 2x do roka obohatiť rašelinou. Vhodné je aj mulčovanie (mulčovacou kôrou, popr. pokosenou trávou), aby ste znížili obsah vápna v pôde a udržiavali v nej vlhkosť. HNOJENIE: Najprv skoro na jar, skôr než vypučia nové výhony a druhýkrát pri tvorbe plodov, špeciálnym hnojivom na čučoriedky, možno použiť aj hnojivo pre rododendrony. VÝŠKA: Asi 1 - 1,50 m POTREBA MIESTA: Asi 1,50 m RAST: kerovitý, vzpriamený, kompaktný. Možno pestovať aj v priestrannej nádobe. KVETY: biele, máj / jún, podľa podmienok od 2. až 3. roku pestovania PLODY: veľké, pevné, okrúhle so sladkou, jemne chrumkavú dužinou DOZRIEVANIE: Od polovice júla REZ: Staré výhonky občas na jeseň pri zemi odstrániť a drevo, ktoré je staršie ako 4 roky, vyrezať - odstrániť všetky výhonky, ktoré sa krížia alebo dotýkajú. Dlhé výhony skrátiť (prekliesniť) - u starších kríkoch vždy ponechať 8 - 10 silných hlavných výhonkov. PREZIMOVANIE: mrazuvzdorná, mulčovať
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené