Trsť rákosovitá Big Beauty
Trsť rákosovitá Big Beauty
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Trsť rákosovitá Big Beauty

Arundo donax variegata 'Big Beauty' - Číslo tovaru 1170333
Obsah balenia:3 ks
Druh okrasnej trávy, ktorý dorastá do výšky 2,5 - 3m. Listy sú dlhé, kopijovité, zelenobiele, pozdĺžne pruhované. Vysádzajte na slnečné stanovište do priepustnej pôdy, ktorá by mala byť počas vegetačného obdobia stále mierne vlhká. Výsadba rákosia Big Beauty je ideálna k jazierku, pretože tráva veľmi dobre znáša aj premokrenú závlahu. Na zimu trsy zviažte a rastlinu dostatočne zakryte čečinou. Mrazuvzdorná do -17 °C, v oblastiach, kde hrozia väčšie mrazy, odporúčame pestovať ako prenosnú rastlinu v nádobe. Na jar odstráňte krytie a rastlinu zrežte zhruba 10-15 cm nad zemou.
18,80 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 100-150
Výška dospelej rastliny 200-300 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. PÔDA: Priepustná, bohatá na živiny, dobre odvodnená. HNOJENIE: Počas vegetačného obdobia (od jari do jesene). ZÁLIEVKA: V lete je potrebná pravidelná zálievka. KVETY: Koncom augusta vytvára kompaktné operené laty. VÝŠKA: V dospelosti 2 – 3 m. Pestovaná v nádobe nedosahuje takú výšku. REZ: Nadzemnú časť je možné ponechať na stanovišti po celú zimu a rez stvolov vykonať až na jar. PREZIMOVANIE: Trsy je nutné zviazať a dobre zakryť (čečinou), cieľom je zabrániť prenikaniu vlhkosti ku koreňovému krčku a následnému uhnívaniu rastliny. Na jar krytie odstráňte a listy zrežte 10 -15 cm nad zemou. TIP: Keď sa tráva príliš rozrastie, je ju možné skoro z jari rozdeliť rozdelením trsu.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené